Diabetes type 2, Mosjøen

Kurs , Læring og mestring, Medisinsk, Medisinsk poliklinikk Mo i Rana, Medisinsk poliklinikk Mosjøen

Lærings- og mestringskurs for voksne med diabetes type 2 og deres pårørende. Her finner du mer informasjon om kurset.

​Se oversikten over alle våre pasient- og pårørendekurs.

Henvisning - du må ha henvisning for å delta

du må ha henvisning for å delta

Henvisninger kan sendes elektronisk (EPJ) til fagavdeling.

I henvisingen må det påføres fullstendig navn og fødselsnummer (gjelder også pårørende/andre), og diagnose.

Når det er foreldre/foresatte som deltar: Barnets navn og fødselsnummer må fremgå av henvisningen. Diagnose må også være med, eller en beskrivelse av sykdom/funksjon. Dette gjelder også i de tilfeller hvor barnet selv ikke skal delta.

Deltakere får innkalling fra sykehuset.

24.04.2018-25.04.2018
Vefsn Rådhus, Mosjøen

Arrangør
Medisinsk, Lærings- og mestringssenter, Medisinsk poliklinikk, Mo i Rana, Medisinsk poliklinikk, Mosjøen
(Kurset arrangeres i Mosjøen, Mo i Rana og Sandnessjøen)
Innlegg fra
Tverrfaglige helsepersonell og brukerrepresentanter

Brosjyre for Diabeteskurset

(PDF)

Målgruppe: For deg som har diabetes type 2 og dine pårørende.

Målsetning: Å gi deltakeren et best mulig grunnlag for å mestre hverdagen med diabetes. Ved å få en bedre forståelse for  sykdommen, medisiner og egenomsorg er hensikten å oppnå en hverdag med et godt regulert blodsukker. Erfaringsutveksling med andre er også en viktig del av kursene.

Innhold:

• Kosthold og ernæring