Hofte- og kneskole, Mo i Rana

Gruppeopplæring, 13.00 - ca 15.00, Kirurgisk poliklinikk Mo i Rana

Alle som skal få satt inn hofte- eller kneprotese blir innkalt til pasientskole noen uker før planlagt operasjon. Målet med hofte-/ kneskolen er å samle flere pasienter for å forberede dere i fellesskap til operasjonen.

Vi ser gjerne at pårørende følger med deg, slik at de kan få en forståelse for hva du skal gå igjennom.

13.00 - ca 15.00
Helgelandssykehuset Mo i Rana

Kirurgisk, ortopedisk og gynekologisk poliklinikk, Mo i Rana

Her vil du få innblikk i hva det innebærer å få en protese, og gi deg mulighet til å gjøre de forberedelser som er nødvendige for at tiden etter operasjonen skal gå så smidig som mulig. Samtidig vil vi kunne gi deg svar på de spørsmål du har i forhold til forberedelser, innleggelse, operasjon og opptrening.

Innskrivning blir gjort individuelt samme dag eller en annen dag. Det er mye som skal skje denne dagen. Ettersom det er flere pasienter vil det kunne medføre noe ventetid.

Mat kan kjøpes i sykehuskantinen, men vi anbefaler å ta med matpakke da det kan bli noen forsinkelser i programmet.

Dersom det er behov for overnatting i forbindelse med skolen kan pasienthotellet benyttes. Vi har tre dobbeltrom til leie for tilreisende på pasienthotell i kort gåavstand fra sykehuset. Pris per natt er 500 kr. Det er mulighet for å lage seg enkel mat på alle rom. Ring sentralbordet på 75 12 51 00.