Morbus crohn/Ulcerøs kolitt/IBD kurs,Mo i Rana oktober 2016_AVLYST!

Kurs, 18.10.2016-19.10.2016, Medisinsk poliklinikk Mo i Rana

Lærings- og mestringskurs for personer med Morbus crohn, Ulcerøs kolitt, IBD

Henvisning - du må ha henvisning for å delta

du må ha henvisning for å delta

Henvisninger kan sendes elektronisk (EPJ) til fagavdeling.

I henvisingen må det påføres fullstendig navn og fødselsnummer (gjelder også pårørende/andre), og diagnose.

Når det er foreldre/foresatte som deltar: Barnets navn og fødselsnummer må fremgå av henvisningen. Diagnose må også være med, eller en beskrivelse av sykdom/funksjon. Dette gjelder også i de tilfeller hvor barnet selv ikke skal delta.

18.10.2016-19.10.2016
Helgelandssykehuset Mo i Rana

Medisinsk poliklinikk, Mo i Rana
Kurset arrangeres i møterom i kantina, underetasjen.
Innlegg fra
Tverrfaglig helsepersonell og erfaren brukerrepresentant
Kursleder /sykepleier Mette Jensen