Møteserie med tema psykisk helse og rus - Mo i Rana

Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonell , 21.02.2019

21.02.2019
Scandic Meyergården Hotel

Hvis nødvendig vil det være mulighet for overføring på Skype/telestudio. Behov må meldes inn.

Kontakt
Påmelding pr mail til Anita Husveg. Hvis noen allerede har meldt seg på via invitasjon fra kommunen er det selvsagt også gyldig påmelding.

ahusveg@gmail.com Påmelding pr mail til Anita Husveg

Agenda:

• Akutt behandling av psykisk ustabile, v/Ewa Ness (Psykiater, seniorrådgiver Statens Helsetilsyn, leder av Psykiatrisk Legevakt OUS)
  • Helgelandssykehusets tilbud til denne pasientgruppen og evt. endringer ved innføring av pakkeforløp, v/Guri Hoff Hansen (Mosjøen) / Ida Aag (Mo i Rana)
  • Drøfting, gjerne med kasus/ problemstillinger fra deltakende fastleger.

Minner om at deltakelse i møteserie gir tellende poeng i allmennlegers videre- og etterutdanning, forutsatt at man deltar på minst 2 møter i løpet av et år.

Møteserien er en del av samarbeidsmøte med kommunene