Nasjonal Praksiskonsulent (PKO) - konferanse 2018

Konferanse , 06.06.2018-08.06.2018

6.-8. juni 2018 arrangeres Nasjonal PKO-konferanse i vakre Lofoten!

06.06.2018-08.06.2018
Thon Hotell Lofoten, Svolvær

Nasjonal arbeidsgruppe for PKO-konferansen
Anita Husveg, PKO-leder Helgelandssykehuset

Lena Arntsen, rådgiver Samhandlingsavdelingen Nordlandssykehuset
Tlf: 75 42 41 20, 953 64 472

ahusveg@gmail.com

Velkommen til Nasjonal PKO Konferanse i Svolvær.pdf

Følg med på vår Facebook-side for løpende informasjon om konferansen.

PKO står for Praksiskonsulentordningen

PKO er et nettverk av allmennpraktiserende leger med deltidsstillinger i sykehuset som skal bidra til å styrke samarbeidet mellom sykehuset, allmennpraktiserende leger (fastleger) og den kommunale pleie- og omsorgstjenesten - til det beste for enkeltpasienten.

PKO skal bidra til å sikre helhet og koordinering i hele pasientforløpet, blant annet gjennom kvalitetssikring av henvisninger, epikriser og utrednings-/behandlingsplanlegging.

Disse skal i samarbeid med sykehusavdelingene finne fram til konkrete områder i pasientforløp eller samhandling som kan forbedres, både internt på sykehusene og ute i førstelinjen, og ikke minst i gråsonen mellom nivåene. Les mer på Praksiskonsulentordningen - nasjonal side.

Thon Hotel Lofoten
Thon Hotel Lofoten. Foto: Kjell Ove Storvik