Proteseskole, Mo i Rana

Gruppeopplæring, 13.00 - ca 15.00, Kirurgisk poliklinikk Mo i Rana

Alle som skal få satt inn hofte- eller kneprotese blir innkalt til proteseskole noen uker før planlagt operasjon. Målet med hofte-/ kneskolen er å samle flere pasienter for å forberede dere i fellesskap til operasjonen.

Vi ser gjerne at pårørende følger med deg, slik at de kan få en forståelse for hva du skal gå igjennom.

Undervisningen kan følges via Skype, dette tilbudet gis fortrinnsvis til de pasientene som har lang reisevei og som ikke har avtaler samme dag som krever fysisk tilstedeværelse.

Når og hvor

Tid
13.00 - ca 15.00
Klokkeslett
 
Sted
Helgelandssykehuset Mo i Rana
Eventuelt via skype/video
 
Arrangør
Kirurgisk, ortopedisk og gynekologisk poliklinikk, Mo i Rana
 

Her vil du få innblikk i hva det innebærer å få en protese, og gi deg mulighet til å gjøre de forberedelser som er nødvendige for at tiden etter operasjonen skal gå så smidig som mulig. Samtidig vil vi kunne gi deg svar på de spørsmål du har i forhold til forberedelser, innleggelse, operasjon og opptrening.

Innskrivning blir gjort individuelt samme dag eller en annen dag. Det er mye som skal skje denne dagen. Ettersom det er flere pasienter vil det kunne medføre noe ventetid.

Mat kan kjøpes i sykehuskantinen, men vi anbefaler å ta med matpakke da det kan bli noen forsinkelser i programmet. 

Les mer om behandlingene:Overnatting

Dersom det er behov for overnatting i forbindelse med skolen kan pasienthotellet benyttes. Vi har tre dobbeltrom til leie for tilreisende på pasienthotell i kort gåavstand fra sykehuset. Pris per natt er 500 kr. Det er mulighet for å lage seg enkel mat på alle rom. Ring sentralbordet på 75 12 51 00.

Fant du det du lette etter?