Samarbeidsmøte med Alstahaug, Dønna, Herøy, Leirfjord, Lurøy og Træna

Møter og administrativt , 13.02.2019

Det inviteres til samarbeidsmøter mellom Helgelandssykehuset og kommunene Alstahaug, Dønna, Herøy og Leirfjord.

13.02.2019
HIAS, Øyvind Lambes vei 21, Sandnessjøen

Tilbakemeldinger og evt. spørsmål kan rettes til senter for samhandling ved:
- Samhandlingssjef Knut Roar Johnsen krj@helgelandssykehuset.no tlf. 91 66 22 26 eller
- Rådgiver Marit Hermstad marit.hermstad@helgelandssykehuset.no tlf. 95 84 83 85

Kl. 09:00 – 11:30: Samarbeidsmøte 1:

Samarbeidsmøte mellom administrativ og faglig ledelse i primærhelsetjenesten og spesialisthelsetjenesten på Helgeland.

Fra Helgelandssykehuset deltar:

• Et utvalg av klinisk ledelse fra område- og avdelingsnivå, samhandlingssjef m/rådgiver

Fra kommunene er det ønskelig med slik deltakelse:

• Helseledelse fra ulike nivå og områder

Agenda:

1. Samhandlingsutfordringer og erfaringsutveksling
  2. Info fra kommunene
  3. Info fra Helgelandssykehuset , herunder presentasjon av tilbud/avdelinger/prosjekter v/Helgelandssykehuset
  4. Saker innmeldt fra kommunene

Kl. 12:30- 15:00: Samarbeidsmøte 2:

Samarbeidsmøte mellom de øverste administrative lederne og helselederne i kommunene og Helgelandssykehuset .

Fra Helgelandssykehuset deltar:

• Administrerende direktør Hulda Gunnlaugsdottir, et utvalg av enhetsdirektører, samhandlingssjef

Fra kommunene er det ønskelig med slik deltakelse:

• Rådmann/administrasjonssjef, kommunalsjef for helse, kommunelege 1 eller kommuneoverlege.

Agenda:

1. Rekruttering