Samarbeidsmøte med Grane, Hattfjelldal og Vefsn

Møter og administrativt, 19.02.2019

Det inviteres til samarbeidsmøter mellom Helgelandssykehuset og kommunene Grane, Hattfjelldal og Vefsn.

19.02.2019
Fru Haugans Hotel, Mosjøen

Tilbakemeldinger og evt. spørsmål kan rettes til senter for samhandling ved:
- Samhandlingssjef Knut Roar Johnsen krj@helgelandssykehuset.no tlf. 91 66 22 26 eller
- Rådgiver Marit Hermstad marit.hermstad@helgelandssykehuset.no tlf. 95 84 83 85

Kl. 09:00 – 11:30: Samarbeidsmøte 1:

Samarbeidsmøte mellom administrativ og faglig ledelse i primærhelsetjenesten og spesialisthelsetjenesten på Helgeland.

Fra Helgelandssykehuset deltar:

• Et utvalg av klinisk ledelse fra område- og avdelingsnivå, samhandlingssjef m/rådgiver

Fra kommunene er det ønskelig med slik deltakelse:

• Helseledelse fra ulike nivå og områder

1. Samhandlingsutfordringer og erfaringsutveksling
  2. Info fra kommunene
  3. Info fra Helgelandssykehuset , herunder presentasjon av tilbud/avdelinger/prosjekter v/Helgelandssykehuset
  4. Saker innmeldt fra kommunene

Kl. 12:30- 15:00: Samarbeidsmøte 2:

Samarbeidsmøte mellom de øverste administrative lederne og helselederne i kommunene og Helgelandssykehuset .

Fra Helgelandssykehuset deltar:

• Administrerende direktør Hulda Gunnlaugsdottir, et utvalg av enhetsdirektører, samhandlingssjef

Fra kommunene er det ønskelig med slik deltakelse:

• Rådmann/administrasjonssjef, kommunalsjef for helse, kommunelege 1 eller kommuneoverlege.

1. Rekruttering
  2. Samhandling
  3. Psykisk helsevern
  4. Velferdsteknologi
  5. 2025-prosessen - oppdatering

Kl. 16:30- 20:00: Samarbeidsmøte 3:

Møteserie/kurs mellom fastleger og leger i primærhelsetjenesten og klinikere i Helgelandssykehuset .

Møteserien/kurset vil sammen med tilsvarende møte til høsten, søkes godkjent med tellende timer/kurs i videre- og etterutdanning hos Den norske legeforening.

• Psykiatri herunder pakkeforløp
  • Endelig program publiseres på fastlegenytt