Samarbeidsmøte med Nesna, Rana og Rødøy

Møter og administrativt, 21.02.2019

Det inviteres til samarbeidsmøter mellom Helgelandssykehuset og kommunene Lurøy, Hemnes, Nesna, Rana, Rødøy og Træna.

21.02.2019
Scandic Hotel Meyergården, Mo i Rana

Tilbakemeldinger og evt. spørsmål kan rettes til senter for samhandling ved:
- Samhandlingssjef Knut Roar Johnsen krj@helgelandssykehuset.no tlf. 91 66 22 26 eller
- Rådgiver Marit Hermstad marit.hermstad@helgelandssykehuset.no tlf. 95 84 83 85

Kl. 09:00 – 11:30: Samarbeidsmøte 1:

Samarbeidsmøte mellom administrativ og faglig ledelse i primærhelsetjenesten og spesialisthelsetjenesten på Helgeland.

Fra Helgelandssykehuset deltar:

• Et utvalg av klinisk ledelse fra område- og avdelingsnivå, samhandlingssjef m/rådgiver

Fra kommunene er det ønskelig med slik deltakelse:

• Helseledelse fra ulike nivå og område

1. Samhandlingsutfordringer og erfaringsutveksling
  2. Info fra kommunene
  3. Info fra Helgelandssykehuset , herunder presentasjon av tilbud/avdelinger/prosjekter v/Helgelandssykehuset
  4. Saker innmeldt fra kommunene

Kl. 12:30- 15:00: Samarbeidsmøte 2:

Samarbeidsmøte mellom de øverste administrative lederne og helselederne i kommunene og Helgelandssykehuset .

Fra Helgelandssykehuset deltar:

• Administrerende direktør Hulda Gunnlaugsdottir, et utvalg av enhetsdirektører, samhandlingssjef
  • Fra kommunene er det ønskelig med slik deltakelse:
  • Rådmann/administrasjonssjef, kommunalsjef for helse, kommunelege 1 eller kommuneoverlege.

1. Rekruttering
  2. Samhandling
  3. Psykisk helsevern
  4. Velferdsteknologi
  5. 2025-prosessen - oppdatering

Kl. 16:30- 20:00: Samarbeidsmøte 3:

Møteserie/kurs mellom fastleger og leger i primærhelsetjenesten og klinikere i Helgelandssykehuset

Møteserien/kurset vil sammen med tilsvarende møte til høsten, søkes godkjent med tellende timer/kurs i videre- og etterutdanning hos Den norske legeforening.

• Akutt behandling av psykisk ustabile, v/Ewa Ness
  • Helgelandssykehusets tilbud til denne pasientgruppen og ev endringer ved innføring av pakkeforløp, v/Guri Hoff Hansen og Ida Aag
  • Drøfting
  • Endelig program publiseres på fastlegenytt