Workshop i samhandling og elektronisk meldingsutveksling 2. mai 2018, Mosjøen

Møte , 02.05.2018

Helgelandssykehuset, Rana kommune, Universitetssykehuset Nord-Norge og KomUT Nord inviterer ansatte i helseforetak og samarbeidende kommuner til en spennende og lærerik workshop i samhandling og elektronisk meldingsutveksling.

Vi ønsker å invitere ledere og andre som har elektronisk meldingsutveksling og samhandling i praksis som en del av sin arbeidshverdag, til en felles workshop. Revisjoner og erfaringer viser at her er det stort forbedringspotensialet.

Det er mulighet til å velge hvor man vil delta, det er samme program i Mosjøen, Sandnessjøen og på Mo.

Kursavgift: 250 kr per person

02.05.2018
Betel Mosjøen, Mathias Bruns gate 19

Arrangør
Kontakt
Hege Mørk, prosjektleder Rana kommune, hege.mork@rana.kommune.no , tlf: 959 49 733

Torolf Slettevoll, koordinator KomUT Nord Helgeland, Torolf.slettevoll@vefsn.kommune.no, tlf.: 75 10 11 09/909 56 373

Meld deg på her. Påmeldingsfrist: 19.april

Hensikten med workshopen er å få en felles forståelse av hvilken informasjon som skal sendes, til riktig tid og til riktig mottaker. Gjennom god kommunikasjon og samhandling får vi til godepasientforløp med mindre risiko for uønskede hendelser.

Se program (PDF)

Vi forutsetter at deltagere setter seg inn i tjenesteavtalene 3 og 5 før workshopen. Tjenesteavtalene finner dere på nettsiden til Helgelandssykehuset, under Samhandling.

Se Samarbeidsavtale og tjenesteavtaler med kommunene.