Røntgen, Mosjøen

Røntgen/radiologi Mosjøen tilbyr MR, CT, generell radiologi og ultralyd.

Les mer om Røntgen, Mosjøen

Røntgen, Mosjøen

 

Se nederst på siden for nærmere beskrivelser av noen av undersøkelsene vi utfører.

Henvisning

For å få time til undersøkelse hos oss må det foreligge en henvisning. De fleste legekontor sender henvisningen elektronisk, og vi vil da sende ut brev fra oss om time. Kommer pasienten akutt samme dag som konsultasjonen har vært, anbefaler vi å ta med en papirkopi av henvisningen.

Det er opplysningene i henvisningen som ligger til grunn for våre prioriteringer. Dette er avgjørende for hvor raskt det settes opp til time. Vi ønsker at henvisningen skal inneholde følgende opplysninger:
• Indikasjon
• Problemstilling
• Hastegrad
• Annen vesentlig informasjon som sjekkliste MR, kreatinin/GFR ved kontrastundersøkelse, smitte, pasientens mobilitet, kontaktinformasjon for både pasient, henviser og svarmottaker. Ved ø-hjelp skal det være opplyst i henvisning hvor pasient skal etter undersøkelse.

Når undersøkelsen er ferdig utført og beskrevet sendes det elektronisk svar til henvisende lege. Er henviser en av sykehusets leger sendes det automatisk kopi av svaret til fastlegen. Det tar normalt ca 1 - 2 uker før svar kan påregnes.

Kontakt

Telefon
75115288
mandag - fredag 08.00- 09.00 og 13.30- 14.30
Åpningstider planlagt aktivitet: 08.00 - 15.30 Radiograf hjemmevakt 16.00 - 08.00 og døgnkontinuerlig i helg
Helgelandssykehuset Mosjøen
Besøksadresse
Vefsnvn 25/27(Google maps)
8650 Mosjøen
Telefon
75115100
Forespørsel om pasienter: 08.00 - 15.00

​Pasientreiser – reise til og fra behandlingssted

Reiser du til eller fra offentlig godkjent behandling, har du rett til å få dekket nødvendige utgifter til reise. Les mer om pasientreiser på Helgeland.

Parkering

​Ved sykehuset er det to parkeringsområder. Parkering ved begge er gratis.

Praktisk informasjon

Besøkstider Mosjøen

​Besøkstider alle dager: 14.00 - 15.00 og 19.00 - 20.00

Internett

​Sykehuset har tilbud om internett på sengepostene.

Kantine

Kantina ligger i underetasjen og har åpent fra kl 09.30 – 14.00 hver dag unntatt lørdag og søndag.  Kantina har et godt utvalg av påsmurt mat , salatbar og en varmrett pr. dag. I tillegg selges litt kioskvarer. 

I tillegg finner du en automat  med kald drikke  i 1. etasje ved hovedinngangen.

Ønsker du flere kioskvarer er det en kiosk ved parkeringsplassen utenfor sykehuset.

Velkommen!

Portør og rullestol

​Sykehuset har portør for de som trenger assistanse for å komme seg til avdelingene. Rullestoler er å finne ved hovedinngangen.

Telefon og teleslynge

Mobiltelefon kan benyttes på de fleste avdelinger i sykehuset med unntak av på røntgenavdelingen og andre avdelinger med mye sensitivt utstyr. Se merking.

Teleslynge er tilgjengelig ved behov.

CT av hodet, Mosjøenhttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/ct-av-hodet-mosjoenCT av hodet, MosjøenCCT av hodet (caput)CT av hodet (caput)CT av hodet (caput)CT av hodet (caput)
CT av lungene, Mosjøenhttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/ct-av-lungene-mosjoenCT av lungene, MosjøenCCT av brysthulen (CT-thorax)CT av brysthulen (CT-thorax)CT av brysthulen (CT-thorax)CT av brysthulen (CT-thorax)
CT av mage, Mosjøenhttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/ct-av-mage-mosjoenCT av mage, MosjøenCCT av bukhulen (abdomen)CT av bukhulen (abdomen)CT av bukhulen (abdomen)CT av bukhulen (abdomen)
CT av nyrer/urinveier, Mosjøenhttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/ct-av-nyrerurinveier-mosjoenCT av nyrer/urinveier, MosjøenCCT av nyrer og urinveierCT av nyrer og urinveierCT av nyrer og urinvegarCT av nyrer og urinveier
CT, Mosjøenhttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/ct-mosjoenCT, MosjøenCCTCTCTCT
MR-undersøkelse av galle og bukspyttkjertel (MRCP), Mosjøenhttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/mr-undersokelse-av-galle-og-bukspyttkjertel-mrcp-mosjoenMR-undersøkelse av galle og bukspyttkjertel (MRCP), MosjøenMMR av gallegang og bukspyttkjertelgang (MRCP)MR av gallegang og bukspyttkjertelgang (MRCP)MR av gallegang og bukspyttkjertelgang (MRCP)MR av gallegang og bukspyttkjertelgang (MRCP)
MR-undersøkelse, Mosjøenhttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/mr-undersokelse-mosjoenMR-undersøkelse, MosjøenMMR-undersøkelseMR-undersøkelseMR-undersøkingMR-undersøkelse
Røntgen av lungene, Mosjøenhttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/rontgen-av-lungene-mosjoenRøntgen av lungene, MosjøenRGeahppáid røntgenRøntgen av lungeneRøntgen av lungeneRøntgen bryst (thorax)
Røntgen av skjelettet, Mosjøenhttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/rontgen-av-skjelettet-mosjoenRøntgen av skjelettet, MosjøenRDákterikki røntgenRøntgen av skjelettRøntgen av skjelettRøntgen av skjelett
Røntgen oversikt mage, Mosjøenhttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/rontgen-oversikt-mage-mosjoenRøntgen oversikt mage, MosjøenRČoavjerøntgenRøntgen mageRøntgen mageRøntgen mage
Røntgenundersøkelse, Mosjøenhttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/rontgenundersokelse-mosjoenRøntgenundersøkelse, MosjøenRRøntgenundersøkelseRøntgenundersøkelseRøntgenundersøkelseRøntgenundersøkelse
Ultralydundersøkelse, Mosjøenhttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/ultralydundersokelse-mosjoenUltralydundersøkelse, MosjøenUUltralydundersøkelseUltralydundersøkelseUltralydundersøkelseUltralydundersøkelse

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.