Medisinsk sengepost, Mo i Rana

Heldøgnavdeling for generell indremedisin med 26 sengeplasser. De fleste av våre pasientene blir innlagt som akuttpasienter.

Les mer om Medisinsk sengepost, Mo i Rana

Medisinsk sengepost, Mo i Rana

Øyeblikkelig-hjelps (ø-hjelp) henvisninger vurderes fortløpende mht behov for innleggelse. Det er til en hver tid tre leger på vakt innen medisinsk område. Vaktberedskap for avdelingen består av turnuslege , LIS-lege og overlege.

Hovedsakelig et tilbud for øyeblikkelig hjelp. Avdelingen har særskilt kompetanse og rutiner for slagbehandling, ortogeriatri (eldre med brudd), og palliasjon.
I noen tilfeller legges pasienter inn for utredning.

Sengeposten har samarbeids og overflyttingsrutiner til Nordlandssykehuset og UNN.

Medisin og kirurgi har felles intensivavdeling i 2. etasje.


 

Kontakt

Besøkstider
mandag - søndag 14.00 - 15.00 og 18.00 - 19.00
Telefon
75125352
Spørsmål vedrørende timer: 75 12 54 18 Inntak: 75 12 54 27
Helgelandssykehuset Mo i Rana
Besøksadresse
Sjøforsgata 36(Google maps)
8613 Mo i Rana
Telefon
75125100
mandag - fredag 08.00 - 15.30

​Pasientreiser – reise til og fra behandlingssted

Reiser du til eller fra offentlig godkjent behandling, har du rett til å få dekket nødvendige utgifter til reise. Les mer om pasientreiser på Helgeland.

Buss og taxi

Taxi, ring 07550

Bussruter på Mo og på Helgeland, se www.177nordland.no

Flybussen til Røssvoll går forbi sykehuset, se rute på polartours.no/flybuss-mo-i-rana-2017

Parkering

Foran hovedinngang må parkeringsavgift betales, til Europark. Du kan betale med mobiltelefon eller kort.

Du kan ellers parkere gratis på sykehusets område på anviste parkeringsplasser. Pasienter og besøkende som parkerer utenom anviste plasser kan få parkeringsbot.

Til tider er det vanskelig å finne parkeringsplass, og en må påregne å parkere på områder utenfor sykehuset.

Praktisk informasjon

Besøkstider Mo i Rana

​Besøkstider alle dager: 14.00 - 15.00 og 18.00 - 19.00

Internett

​Du kan bruke gjestenett HN-gjest. Det kan være ustabilt pga. innføring.

Kafe

Kafeen ligger i underetasjen på sykehuset.

Ordinære åpningstider:

  • Mandag - fredag: 11.00-16.30 
  • Lørdag- søndag: 12.00-16.30

På hverdager serverer vi:

  • Lunsj: 11.00-14.00
  • Salatbuffet: 11.00-14.00
  • Middag: 15.00 -16.30    

Automater

Vi har også et tilbud med mat & drikke fra automater. Automater med kaffe og annen drikke finner du i 1. etasje ved hovedinngangen, og en automat med litt mat og drikke står like utenfor kafeen.

Velkommen.

Pårørende- og pasienthotell

Vi har tre dobbeltrom til leie for tilreisende på pasienthotell i kort gåavstand fra sykehuset. Pris per natt er 500 kr. Det er mulighet for å lage seg enkel mat på alle rom. Ta kontakt med personale på sengeposten hvis du har behov for overnatting, eller ring sentralbordet på 75 12 51 00.

Rullestol

​Rullestoler er å finne ved hovedinngangen.

Telefon og teleslynge

Mobiltelefon kan benyttes på de fleste avdelinger i sykehuset med unntak av på røntgenavdelingen og andre avdelinger med mye sensitivt utstyr. Se merking.

Teleslynge er tilgjengelig ved behov.

Blodtrykksbehandling ved hjerneslag, Mo i Ranahttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/blodtrykksbehandling-ved-hjerneslag-mo-i-ranaBlodtrykksbehandling ved hjerneslag, Mo i RanaBBlodtrykksbehandling ved hjerneslagBlodtrykksbehandling ved hjerneslagBlodtrykksbehandling ved hjerneslagBlodtrykksbehandling ved hjerneslag
Diabetes type 1, Mo i Ranahttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/diabetes-type-1-mo-i-ranaDiabetes type 1, Mo i RanaDDiabetes type 1Diabetes type 1Diabetes type 1Diabetes type 1
Hjerneslag, Mo i Ranahttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/hjerneslag-mo-i-ranaHjerneslag, Mo i RanaHHjerneslagHjerneslagHjerneslagHjerneslag
Trombolysebehandling ved hjerneslag, Mo i Ranahttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/trombolysebehandling-ved-hjerneslag-mo-i-ranaTrombolysebehandling ved hjerneslag, Mo i RanaTHjerneslag - trombolysebehandlingTrombolysebehandling ved hjerneslagTrombolysebehandling ved hjerneslagHjerneslag - trombolysebehandling

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.