Røntgen, Mo i Rana

Røntgen/radiologi Mo i Rana tilbyr MR, CT, generell radiologi og ultralyd.

 

Les mer om Røntgen, Mo i Rana

Røntgen, Mo i Rana

Kontakt oss for spørsmål om undersøkelser og henvisninger, og for å bestille røntgenbilder for oversending til andre sykehus, eller kopier på digitale lagringsmedier.

Se nederst på siden for nærmere beskrivelser av noen av undersøkelsene vi utfører.

Henvisninger

Henvisninger mottas helst elektronisk, og svar leveres også elektronisk. Innholdet i henvisningene har stor betydning for våre prioriteringer, og for flere typer undersøkelser er vi avhengig av spesiell informasjon for å gjøre riktige vurderinger.

Kontakt

Telefon
75125170
Åpningstider planlagt aktivitet: 08.00 - 15.30. Tilstedevakt mandag til fredag 15.30 - 22.00, helger 10.00 - 22.00. Alle andre tider tilkalles radiograf ved behov.
Helgelandssykehuset Mo i Rana
Besøksadresse
Sjøforsgata 36(Google maps)
8613 Mo i Rana
Telefon
75125100
mandag - fredag 08.00 - 15.30

​Pasientreiser – reise til og fra behandlingssted

Reiser du til eller fra offentlig godkjent behandling, har du rett til å få dekket nødvendige utgifter til reise. Les mer om pasientreiser på Helgeland.

Buss og taxi

Taxi, ring 07550

Bussruter på Mo og på Helgeland, se www.177nordland.no

Flybussen til Røssvoll går forbi sykehuset, se rute på polartours.no/flybuss-mo-i-rana-2017

Parkering

Foran hovedinngang må parkeringsavgift betales, til Europark. Du kan betale med mobiltelefon eller kort.

Du kan ellers parkere gratis på sykehusets område på anviste parkeringsplasser. Pasienter og besøkende som parkerer utenom anviste plasser kan få parkeringsbot.

Til tider er det vanskelig å finne parkeringsplass, og en må påregne å parkere på områder utenfor sykehuset.

Praktisk informasjon

Besøkstider Mo i Rana

​Besøkstider alle dager: 14.00 - 15.00 og 18.00 - 19.00

Internett

​Du kan bruke gjestenett HN-gjest. Det kan være ustabilt pga. innføring.

Kafe

Kafeen ligger i underetasjen på sykehuset.

Ordinære åpningstider:

  • Mandag - fredag: 11.00-16.30 
  • Lørdag- søndag: 12.00-16.30

På hverdager serverer vi:

  • Lunsj: 11.00-14.00
  • Salatbuffet: 11.00-14.00
  • Middag: 15.00 -16.30    

Automater

Vi har også et tilbud med mat & drikke fra automater. Automater med kaffe og annen drikke finner du i 1. etasje ved hovedinngangen, og en automat med litt mat og drikke står like utenfor kafeen.

Velkommen.

Pårørende- og pasienthotell

Vi har tre dobbeltrom til leie for tilreisende på pasienthotell i kort gåavstand fra sykehuset. Pris per natt er 500 kr. Det er mulighet for å lage seg enkel mat på alle rom. Ta kontakt med personale på sengeposten hvis du har behov for overnatting, eller ring sentralbordet på 75 12 51 00.

Rullestol

​Rullestoler er å finne ved hovedinngangen.

Telefon og teleslynge

Mobiltelefon kan benyttes på de fleste avdelinger i sykehuset med unntak av på røntgenavdelingen og andre avdelinger med mye sensitivt utstyr. Se merking.

Teleslynge er tilgjengelig ved behov.

CT av hodet, Mo i Ranahttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/ct-av-hodet-mo-i-ranaCT av hodet, Mo i RanaCCT av hodet (caput)CT av hodet (caput)CT av hodet (caput)CT av hodet (caput)
CT av lungene, Mo i Ranahttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/ct-av-lungene-mo-i-ranaCT av lungene, Mo i RanaCCT av brysthulen (CT-thorax)CT av brysthulen (CT-thorax)CT av brysthulen (CT-thorax)CT av brysthulen (CT-thorax)
CT av mage, Mo i Ranahttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/ct-av-mage-mo-i-ranaCT av mage, Mo i RanaCCT av bukhulen (abdomen)CT av bukhulen (abdomen)CT av bukhulen (abdomen)CT av bukhulen (abdomen)
CT av nyrer/urinveier, Mo i Ranahttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/ct-av-nyrerurinveier-mo-i-ranaCT av nyrer/urinveier, Mo i RanaCCT av nyrer og urinveierCT av nyrer og urinveierCT av nyrer og urinvegarCT av nyrer og urinveier
CT, Mo i Ranahttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/ct-mo-i-ranaCT, Mo i RanaCCTCTCTCT
MR-undersøkelse av galle og bukspyttkjertel (MRCP), Mo i Ranahttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/mr-undersokelse-av-galle-og-bukspyttkjertel-mrcp-mo-i-ranaMR-undersøkelse av galle og bukspyttkjertel (MRCP), Mo i RanaMMR av gallegang og bukspyttkjertelgang (MRCP)MR av gallegang og bukspyttkjertelgang (MRCP)MR av gallegang og bukspyttkjertelgang (MRCP)MR av gallegang og bukspyttkjertelgang (MRCP)
MR-undersøkelse, Mo i Ranahttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/mr-undersokelse-mo-i-ranaMR-undersøkelse, Mo i RanaMMR-undersøkelseMR-undersøkelseMR-undersøkingMR-undersøkelse
Røntgen av lungene, Mo i Ranahttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/rontgen-av-lungene-mo-i-ranaRøntgen av lungene, Mo i RanaRGeahppáid røntgenRøntgen av lungeneRøntgen av lungeneRøntgen bryst (thorax)
Røntgen av skjelettet, Mo i Ranahttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/rontgen-av-skjelettet-mo-i-ranaRøntgen av skjelettet, Mo i RanaRDákterikki røntgenRøntgen av skjelettRøntgen av skjelettRøntgen av skjelett
Røntgen oversikt mage, Mo i Ranahttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/rontgen-oversikt-mage-mo-i-ranaRøntgen oversikt mage, Mo i RanaRČoavjerøntgenRøntgen mageRøntgen mageRøntgen mage
Røntgenundersøkelse, Mo i Ranahttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/rontgenundersokelse-mo-i-ranaRøntgenundersøkelse, Mo i RanaRRøntgenundersøkelseRøntgenundersøkelseRøntgenundersøkelseRøntgenundersøkelse
Ultralydundersøkelse, Mo i Ranahttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/ultralydundersokelse-mo-i-ranaUltralydundersøkelse, Mo i RanaUUltralydundersøkelseUltralydundersøkelseUltralydundersøkelseUltralydundersøkelse

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.