Røntgen, Sandnessjøen

Røntgen/radiologi Sandnessjøen tilbyr MR, CT, generell radiologi, mammografi og ultralyd.

Les mer om Røntgen, Sandnessjøen

Røntgen, Sandnessjøen

Se nederst på siden for nærmere beskrivelser av noen av undersøkelsene vi utfører.

Henvisning


For å få time til undersøkelse hos oss må det foreligge en henvisning. De fleste legekontor sender henvisningen elektronisk, og vi vil da sende ut brev fra oss om time. Kommer pasienten akutt samme dag som konsultasjonen har vært, anbefaler vi å ta med en papirkopi av henvisningen.

Det er opplysningene i henvisningen som ligger til grunn for våre prioriteringer. Dette er avgjørende for hvor raskt det settes opp til time. Vi ønsker at henvisningen skal inneholde følgende opplysninger:

  • Indikasjon
  • Problemstilling
  • Hastegrad
  • Annen vesentlig informasjon som sjekkliste MR, kreatinin/GFR ved kontrastundersøkelse, smitte, pasientens mobilitet, kontaktinformasjon for både pasient, henviser og svarmottaker. Ved ø-hjelp skal det være opplyst i henvisning hvor pasient skal etter undersøkelse.

Når undersøkelsen er ferdig utført og beskrevet sendes det elektronisk svar til henvisende lege. Er henviser en av sykehusets leger sendes det automatisk kopi av svaret til fastlegen. Det tar normalt ca 1 - 2 uker før svar kan påregnes.


 

Kontakt

Telefon
75065185 (endring av time mandag - torsdag 12.00 - 13.30)
Åpningstider planlagt aktivitet: 08.00 - 18.30 Radiograf hjemmevakt: 16.00 - 08.00 og døgnkontiunerlig i helg
Helgelandssykehuset Sandnessjøen
Besøksadresse
Prestmarksvn. 1(Google maps)
8800 Sandnessjøen
Telefon
75065100

​Pasientreiser – reise til og fra behandlingssted

Reiser du til eller fra offentlig godkjent behandling, har du rett til å få dekket nødvendige utgifter til reise. Les mer om pasientreiser på Helgeland.

Parkering

​Parkering på angitte plasser er gratis.

Praktisk informasjon

Besøkstider Sandnessjøen

​Besøkstid alle dager: 14.00 - 15.00 og 19.00 - 20.00

Internett og PC

Vi har trådløst nett som pasienter og pårørende kan bruke.

Kantine og kiosk

Kantine er på plan 2 og har alltid et godt utvalg av snitter, rundstykker, salater og pålegg i vår stående buffet. Du får også kjøpt middag her.

Åpent:

  • Hverdager 09.00 - 14.30
  • Lørdag/søndag stengt 

Kiosken finner du ved hovedinngangen (plan 3). I tillegg til kioskvarer kan du også kjøpe deg en kopp kaffe og slappe av i vestibylen. Kiosken har betalingsterminal.

Åpningstid:

  • Hverdager: 10.00 - 16.30
  • Lørdager: 11.00 - 15.00 
  • Søndager: Stengt

Velkommen!

Portør og rullestol

​Sykehuset har portør for de som trenger assistanse for å komme seg til avdelingene. Rullestoler er å finne ved hovedinngangen.

Telefon og teleslynge

Mobiltelefon kan benyttes på de fleste avdelinger i sykehuset med unntak av på røntgenavdelingen og andre avdelinger med mye sensitivt utstyr. Se merking.

Teleslynge er tilgjengelig ved behov.

CT av hodet, Sandnessjøenhttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/ct-av-hodet-sandnessjoenCT av hodet, SandnessjøenCCT av hodet (caput)CT av hodet (caput)CT av hodet (caput)CT av hodet (caput)
CT av lungene, Sandnessjøenhttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/ct-av-lungene-sandnessjoenCT av lungene, SandnessjøenCCT av brysthulen (CT-thorax)CT av brysthulen (CT-thorax)CT av brysthulen (CT-thorax)CT av brysthulen (CT-thorax)
CT av mage, Sandnessjøenhttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/ct-av-mage-sandnessjoenCT av mage, SandnessjøenCCT av bukhulen (abdomen)CT av bukhulen (abdomen)CT av bukhulen (abdomen)CT av bukhulen (abdomen)
CT av nyrer/urinveier, Sandnessjøenhttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/ct-av-nyrerurinveier-sandnessjoenCT av nyrer/urinveier, SandnessjøenCCT av nyrer og urinveierCT av nyrer og urinveierCT av nyrer og urinvegarCT av nyrer og urinveier
CT, Sandnessjøenhttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/ct-sandnessjoenCT, SandnessjøenCCTCTCTCT
Mammografihttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/mammografiMammografiMMammografiMammografiMammografiMammografi
MR-undersøkelse av galle og bukspyttkjertel (MRCP), Sandnessjøenhttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/mr-undersokelse-av-galle-og-bukspyttkjertel-mrcp-sandnessjoenMR-undersøkelse av galle og bukspyttkjertel (MRCP), SandnessjøenMMR av gallegang og bukspyttkjertelgang (MRCP)MR av gallegang og bukspyttkjertelgang (MRCP)MR av gallegang og bukspyttkjertelgang (MRCP)MR av gallegang og bukspyttkjertelgang (MRCP)
MR-undersøkelse, Sandnessjøenhttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/mr-undersokelse-sandnessjoenMR-undersøkelse, SandnessjøenMMR-undersøkelseMR-undersøkelseMR-undersøkingMR-undersøkelse
Røntgen av lungene, Sandnessjøenhttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/rontgen-av-lungene-sandnessjoenRøntgen av lungene, SandnessjøenRGeahppáid røntgenRøntgen av lungeneRøntgen av lungeneRøntgen bryst (thorax)
Røntgen av skjelettet, Sandnessjøenhttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/rontgen-av-skjelettet-sandnessjoenRøntgen av skjelettet, SandnessjøenRDákterikki røntgenRøntgen av skjelettRøntgen av skjelettRøntgen av skjelett
Røntgen oversikt mage, Sandnessjøenhttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/rontgen-oversikt-mage-sandnessjoenRøntgen oversikt mage, SandnessjøenRČoavjerøntgenRøntgen mageRøntgen mageRøntgen mage
Røntgenundersøkelse, Sandnessjøenhttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/rontgenundersokelse-sandnessjoenRøntgenundersøkelse, SandnessjøenRRøntgenundersøkelseRøntgenundersøkelseRøntgenundersøkelseRøntgenundersøkelse
Ultralydundersøkelse, Sandnessjøenhttps://helgelandssykehuset.no/behandlinger/ultralydundersokelse-sandnessjoenUltralydundersøkelse, SandnessjøenUUltralydundersøkelseUltralydundersøkelseUltralydundersøkelseUltralydundersøkelse

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.