Allmennpsykiatrisk døgnavdeling, voksne Mo i Rana

Avdelingen er en psykiatrisk rehabiliterings-avdeling for hele Helgeland med 9 pasientrom, en av disse er brukerstyrt. To rom brukes til krise/akutt-innleggelser.

Les mer om Allmennpsykiatrisk døgnavdeling, voksne Mo i Rana

Allmennpsykiatrisk døgnavdeling, voksne Mo i Rana

Avdelingen driver allmenpsykiatrisk rehabilitering for voksne over 18 år. Alle pasienter må henvises fra lege. I tillegg til miljøterapeutisk behandling får pasientene tilbud om samtale med psykolog og psykiater. 

Avdelingen har et tilbud om brukerstyrt innleggelse hvor det skrives avtale med aktuell pasient. 

Vi har et nært samarbeid med Ambulant akutt-team (AAT), hovedbase Mo i Rana og har i den forbindelse to krise/akuttsenger hvor innleggelsen går via AAT . Innleggelser i krise/akuttsenger foregår kun hverdager mellom 08.00-15.00.

Hva gjør vi?

I tillegg til miljøterapeutisk behandling vil du som pasient få tilbud om samtale med psykolog og psykiater. Den miljøterapeutiske behandling består av fellesaktiviteter både inne i og ute av avdelingen. Vi satser på fysisk aktivitet, og har treningsmuligheter i avdelingen.

Hvis du vil strekke denne aktiviteten ennå lenger har vi avtale med et treningsstudio. Vi har ukentlige turer ute, og du som pasient skal være med å påvirke hvor disse turer blir lagt. Vi har muligheter til å drive hobbyaktiviteter inne i avdelingen, slik som maling, tegning og lignende. Behandling i avdelingen er individuelt tilpasset den enkeltes behov.

Kontakt

Telefon
75125270
Senter for psykisk helse og rus Mo i Rana
Besøksadresse
Søsterveien 2(Google maps)
8613 Mo i Rana
Telefon
75125270
mandag - fredag 08.00 – 15.30

​Pasientreiser – reise til og fra behandlingssted

Reiser du til eller fra offentlig godkjent behandling, har du rett til å få dekket nødvendige utgifter til reise. Les mer om pasientreiser på Helgeland.

Praktisk informasjon

Kafe

Kafeen ligger i underetasjen på sykehuset.

Ordinære åpningstider:

  • Mandag - fredag: 11.00-16.30 
  • Lørdag- søndag: 12.00-16.30

På hverdager serverer vi:

  • Lunsj: 11.00-14.00
  • Salatbuffet: 11.00-14.00
  • Middag: 15.00 -16.30    

Automater

Vi har også et tilbud med mat & drikke fra automater. Automater med kaffe og annen drikke finner du i 1. etasje ved hovedinngangen, og en automat med litt mat og drikke står like utenfor kafeen.

Velkommen.

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.