Rutiner ved ankomst til Helgelandssykehuset

Det skal være trygt å komme til sykehusene våre, derfor har vi gode smittevernstiltak.

​Har du fått innkalling til time/behandling?
  • Du vil motta SMS med påminnelse om time og kort informasjon før du kommer.
  • Hvis du er syk, ta kontakt med aktuell avdeling. Ved mistanke om covidsmitte, eller dersom du har vært i nærkontakt med smittet person, skal du ikke møte opp på sykehuset. Ta kontakt på telefon som er oppgitt i innkallingsbrevet for å få ny time.
  • Vi ber alle som kan møte alene, om å møte alene.
  • Husk munnbind og håndhygiene.​​
  • Du blir møtt av en besøksvert i inngangen, som stiller deg noen spørsmål vedrørende korona.​

Er du besøkende​?

• Bli hjemme hvis du er syk, eller har infeksjonssymptomer​ fra luftveier eller mage/tarm.
  • Husk munnbind og håndhygiene.
  • Du blir møtt av en besøksvert i inngangen, som stiller deg noen spørsmål vedrørende korona.
  • Vi tar imot besøk kun i visittiden, med unntak  for barn, og alvorlig syke i livets sluttfase.
  • Begrense antallet som kommer på besøk til samme pasient samtidig, fortrinnsvis 1 om gangen.
  • Kontakt personalet før du går inn til pasienten.

​Rutiner for besøk til fø​deavdeling og fødestue​

Visit​​tid

• Mo i Rana: 14.00 - 15.00 og 18.00 - 19.00
  • Mosjøen og Sandnessjøen: 14.00 - 15.00 og 19.00 - 20.00 ​
Spørsmål?
Har du spørsmål, ber vi om at du ringer telefonnummer som er oppgitt i innkallingsbrevet eller i SMS som du har mottatt. Du kan også ringe oss på telefon 75 12 51 00.

Velkommen til Helgelandssykehuset!