Velkommen til forskningsseminar 2-3 oktober

Til høsten arrangerer Helgelandssykehuset et spennende seminar over to dager for ansatte som forsker eller som har lyst til å forske. Vi oppfordrer spesielt ansatte som har mottatt forskningsmidler fra Helgelandssykehuset til å delta. Sett av datoene i kalenderen din.

Frist for påmelding er 29.9.

Jente som hopper på et fjell med teksten TA SATS
Kjære forskningsinteresserte! Vi har gleden av å invitere til det som vi tror kan bli et spennende og nyttig forskningsseminar på Mo 2-3 oktober 2019.

Programmet er nå klart. På vedlagte flyer kan du også se noen av temaene som vil bli fokusert på, samt noen av foredragsholderne.

Forskningsseminar flyer

Onsdag 2. oktober blir det felles middag med mulighet for mingling og bli-kjent-med-andre-som-er-interessert-i-forskning.

Sett av 2-3 oktober til forskningsseminaret! Ansatte må melde deg på via Campus (på intranettet).