Drop-in for røntgen thorax, Mo i Rana

Røntgenavdelingen, Helgelandssykehuset Mo i Rana ønsker å bedre sitt tilbud til pasienter hvor det er viktig å korte ned utredningsfasen ved mistanke om alvorlig sykdom. Vi ønsker derfor å starte opp med drop-in til røntgen thorax f.o.m 24.februar 2020.

Lillian Lamo ved røntgenapparat
Oppstart av Drop-in fra mandag 24. februar for røntgen thorax, her ved radiograf Lillian Lamo.
Undersøkelsene utføres ved Røntgenavdelingen, Helgelandssykehuset Mo i Rana, mellom klokken 0800 – 1500, mandag til fredag.

Hvordan henvise:

Henvisningen sendes enten elektronisk eller ved at pasienten får med seg en papirhenvisning.

VIKTIG: Henvisningen merkes tydelig med «DROP-IN».

Pasient henvender seg i resepsjonen, hvor de blir registrert. Svar vil bli sendt på vanlig måte.

Grunnen til at vi ønsker at henvisningen merkes med «DROP-IN» er at vi ønsker å gi pasientene en mer effektiv diagnostisering/behandling.

Øyeblikkelig hjelp blir behandlet som tidligere, med at pasienten får den oppfølgingen som kreves.