Bjørn Haug er Nordlandsdokter'n 2018

Direktør for prehospital enhet i Helgelandssykehuset, Bjørn Haug, er kåret til Nordlandsdokter'n 2018 av Nordland legeforening. Haug mottar prisen sammen med Anders Hovland og Benjamin Storm (begge fra Nordlandssykehuset) for deres arbeid for PCI-tilbudet i Nordland.

Bjørn Haug
Bjørn mottar prisen sammen med Anders Hovland, overlege og kardiolog på Nordlandssykehuset og Benjamin Storm, overlege og anestesilege på Nordlandssykehuset, for deres arbeid for PCI-tilbudet i Nordland.

​I en pressemelding fra Nordland legeforening heter det at de tre får prisen for sin utrettelige faktabaserte argumentasjon for å vise behovet for et godt hjertetilbud gjennom opprettelsen av et PCI-tilbud på Nordlandssykehuset. Legeforeningen skriver at den er takknemlig for det arbeidet de har lagt ned helt fram til vedtaket kom på styremøtet i Helse Nord i desember 2017. Prisen ble delt ut under en tilstelning i Bodø i går kveld.

- Det er veldig hyggelig å få anerkjennelse for noe vi har jobbet veldig lenge for. Dette er en viktig sak for hele Nordlands befolkning. Og så er det fint å oppleve at det arbeidet som gjøres av oss som sitter litt i utkanten rent geografisk blir lagt merke til, sier Bjørn Haug.

Vi gratulerer så mye med prisen!