Mette Horsberg er ansatt som vikarierende kommunikasjonssjef ved Helgelandssykehuset

Mette starter i jobben 1. januar. Hun gleder seg til nye utfordringer og ikke minst å jobbe sammen med alle de flotte menneskene som er ansatt ved sykehuset. - Det viktigste er at vi alle skal jobbe for pasientene, forteller Mette.

Mette Horsberg

- Jeg er glad for å ha fått Mette på plass i en viktig og spennende stilling i Helgelandssykehuset. Mette har den kompetansen og erfaringen som skal til, for å bringe oss framover i den fasen vi nå går inn i. Hun bringer med seg høy kompetanse og nyttige erfaringer fra en annen samfunnskritisk virksomhet som politiet, og hun vil forsterke både det interne og eksterne kommunikasjonsarbeid. Jeg er også glad for at vi får henne så raskt på plass at hun kan overlappe med Jan-Eirik Vestnes fra Ahus som har bistått oss nå i høst og blir ut februar, sier Direktør for organisasjon og administrasjon Sissel Karin Andersen.

Mette Horsberg kommer fra stillingen som seniorrådgiver ved Nordland politidistrikt, hvor hun har jobbet siden 2016. Tidligere har hun vært kommunikasjonsrådgiver ved Helgeland politidistrikt i ni år. Hun har lang og god erfaring innen kommunikasjonsfaget.

Mette har jobbet med krevende kommunikasjonsoppdrag i sin nåværende jobb, som har dreiet seg om alt fra drapssaker, personalsaker og det siste året har det vært fokus på covid-19 pandemien.

Hun har en aktiv familie, er mor til tre barn som er aktiv i idretten og hun er godt i gang med studier ved Universitetet i Tromsø hvor skrivingen av masteroppgaven i Master of Public Administration gjenstår. Hun har tidligere en cand. mag. grad innen kommunikasjonsfaget, så det er mye god kompetanse vi nå får til Helgelandssykehuset.

Mette synes jobben ved Helgelandsykehuset virker svært spennende. Det er fristende å prøve seg i en ny etat, hvor endring og fornyelse skal finne sted. Hun er veldig glad i Helgeland og har ett oppriktig ønske om at sykehuset skal bli en suksess, til glede og nytte for alle som bor og jobber her, sier hun.

Formelt arbeidssted for Mette blir Mosjøen, men hun vil ha sitt daglige virke ved Senter for kommunikasjon i Mo i Rana, og ellers være tilstede ved alle enheter og staber så mye som mulig.