Oppgradering MR Helgelandssykehuset Mosjøen

Fra 12. november 2018 og ut året vil det ikke være drift på MR-maskina i Mosjøen på grunn av oppdatering. Pasientene vil få tilbud om MR ved ett av de andre sykehusene på Helgeland.

​Henvisninger til MR-undersøkelse kan sendes til Helgelandssykehuset som vanlig. Pasientene vil fortrinnsvis få et tilbud ved de to andre røntgenavdelingene i Helgelandssykehuset. Informer gjerne pasientene om at de vil få innkalling fra Mo i Rana eller Sandnessjøen i denne perioden.

På grunn av oppgraderingen blir det samlet sett et redusert MR-tilbud på Helgeland fram til årsskiftet. Vi oppfordrer derfor til å vurdere indikasjon og hvilken grad av hast undersøkelsen har.

Vi beklager ulempen dette medfører, men kommer tilbake med et bedre tilbud til pasientene etter oppgraderingen.

Røntgenavdelingen, Helgelandssykehuset Mosjøen