Statsminister Erna Solberg besøker Helgelandssykehuset

Statsminister Erna Solberg besøker Helgeland 5. og 6. mai. Besøket starter i Mosjøen søndag. Mandag 6. mai skal hun til Sandnessjøen. Der skal hun besøke Helgelandssykehuset.

Statsminister Erna Solberg
Etter besøket i Sandnessjøen reiser statsministeren videre til Vega. Foto: regjeringen.no

​Statsministeren kommer til sykehuset i Sandnessjøen klokken 09:00 mandag. Hun vil bruke noe over en time på sykehuset, og starter med besøk på AMK. Deretter skal hun i møte med representanter for Helgelandssykehuset for å få en orientering om 2025-prosessen. Følgende deltar fra Helgelandssykehuset:

• Dag Hårstad, styreleder
  • Hulda Gunnlaugsdottir, adm. dir.
  • Rachel Berg, enhetsleder Sandnessjøen
  • Tore Bratt, kommunikasjonssjef
  • Nils Petter Rundhaug, tillitsvalg og styremedlem
  • Anja Sjåvik, tillitsvalgt og styremedlem
  • Anders Stokka Ringkjøb, tillitsvalgt og styremedlem
  • Dag Christian Lorentzen Johansen, tillitsvalgt og styremedlem

Det er satt av 45 minutter til orienteringen til statsministeren med følge. Deretter blir det en kort pressekonferanse før statsministeren fortsetter besøket i Sandnessjøen med besøk i Kulturbadet, før hun tar turen til Vega.