Tanja Pedersen ansatt som ny enhetsdirektør ved Helgelandssykehuset Mosjøen

Tanja Pedersen (48) er ansatt som ny enhetsdirektør ved Helgelandssykehuset Mosjøen. Pedersen kommer fra jobben som enhetsleder for helsetjenesten i Vefsn kommune.

- Tanja Pedersen er tilsatt som enhetsdirektør etter en lang og grundig ansettelsesprosess der vi har brukt rekrutteringsrådgivere fra Helgelandssykehuset og Universitetssykehuset i Nord-Norge. Vi er svært glade for at Tanja Pedersen har takket ja til stillingen, og at hun skal starte som enhetsdirektør allerede 1. september, opplyser administrerende direktør i Helgelandssykehuset, Per Martin Knutsen.

Tanja Pedersen er utdannet sykepleier, har pedagogisk utdanning, samt lederutdanning. Hun har jobbet som sykepleier, helsesøster og lærer, og har i de senere årene hatt ulike lederstillinger i kommunehelsesektoren i Grane, Leirfjord og Vefsn. Pedersen overtar som enhetsdirektør etter Venche Abel.

- Jeg ser fram til å arbeide i Helgelandssykehuset. Jeg håper jeg kan bidra til godt samarbeid og ei positiv utvikling av sykehuset i Mosjøen, sier Tanja Pedersen.

Tanja Pedersen (Foto: privat)