Uten telefoni og nett i Brønnøysund

Helgelandssykehusets avdeling i Brønnøysund er uten telefoni- og internett-forbindelse. Årsaken er svikt i teknisk utstyr. Feilen blir ikke rettet før tirsdag formiddag den 20.september.

​Både telefonforbindelsen og internettforbindelsen til Helgelandssykehuset sin avdeling i Brønnøysund forsvant mandag morgen. Svikt i teknisk utstyr er årsaken, og feilen blir ikke rettet før tirsdag formiddag.

Vi regner med at både telefoni og internett skal være på plass igjen rundt klokka 12:00 tirsdag. I mellomtiden har vi to telefonnummer folk kan ringe hvis det må kontakte avdelingen i Brønnøysund.

De en kan kontakte er:

Bjørg Rønning: 95 72 66 86

Anne G. Grenersen: 95 80 91 19

De som ønsker kontakt med fødestue eller dialyse kan ringe følgende nummer:

Fødestue: 75012436

Dialyse: 75012432

Alle tjenestene som Helgelandssykehuset leverer i Brønnøysund er rammet, slik at de som skal bestille timer eller ikke kan møte til timer, må enten vente til tirsdag med å ta kontakt, eller bruke de to kontaktnumrene som er opprettet.

Avdelingen i Brønnøysund har fødestue, dialyse og spesialistpoliklinikk.