Kantina er stengt på Mo

Oppdatert: Åpner tirsdag 17.11.2020.
På grunn av påvist covid-19-smitte er ti ansatte tilknyttet kjøkkenet i Rana i karantene. Kantina ved Helgelandssykehuset Mo i Rana er derfor stengt.
Pasientene får maten til vanlig tid. Her er Nina på kirurgisk avdeling i gang med å tilberede lunsjen som ble levert fra Meyergården.
Frokost, lunsj og middag til pasienter leveres fra Scandic hotel Meyergården. Denne ordningen vil fortsette ut uka i første omgang.

Eiendomsdirektør Bjørn Bech-Hansen er svært imponert over serviceinnstillingen til hotellet.
- Vi fikk melding om dette omfattende karantenevedtaket i går kveld, og i morges ble 55 frokoster levert fra Scandic Meyergården.

Han vil også rose personalet i Helgelandssykehuset.
- Jeg er særdeles fornøyd med vårt personales håndteringen av denne saken. I dag kl. 10.00 var for eksempel kjøkken og kantine ferdig smittevasket.