Intern prosjektstøtte

Intern prosjektstøtte er bindeleddet mellom adm. dir., prosjektledelse og ressursgruppen.

​Det er administrerende direktør som fastsetter organisering av intern prosjektstøtte. Oppgavene til intern prosjektstøtte er oppfølging av kontrakt med Sykehusbygg, bistand i form av etterspurt informasjon/dokumentasjon fra fagmiljø i sykehuset til ressursgruppen, drift av kommunikasjonskanalene, tilrettelegging for dialogkonferanser etc.

Intern prosjektstøtte:

• Fred A. Mürer, medisinsk direktør. Kontakt
  • Bjørn Bech-Hanssen, drift- og eiendomsdirektør. Kontakt
  • Merethe Myrvang, kommunikasjonsrådgiver. Kontakt
  • Svein Arne Monsen, områdesjef akutt og kirurgi, Helgelandssykehuset Sandnessjøen. Kontakt
  • Michael Strehle, områdesjef akutt og kirurgi, Helgelandssykehuset Mo i Rana. Kontakt
  • Grete Mo, områdesjef medisin Helgelandssykehuset Mosjøen. Kontakt
  • Jeanette Cathrin Pedersen, psykisk helse og rus. Kontakt