Organisering

Styret i Helgelandssykehuset vedtok i styresak 41/2018 ny organisering av tidligfasen. Ei ekstern ressursgruppe ble satt ned. Oppgaven til gruppa var komme med ei anbefaling av struktur og lokalisering for framtidas Helgelandssykehus. Anbefalingen ble lagt fram 19. mars 2019.

Anbefalinga skal være en del av beslutningsgrunnlaget når styrene i Helgelandssykehuset og Helse Nord skal behandle saken. Prosjektinnrammingen gjøres i tråd med revidert tidligfaseveileder for sykehusprosjekter.

Det er Helgelandssykehuset ved adm. dir. som er prosjekteier. Sykehusbygg er prosjektleder

Prosjektplan

StyringsgruppeRessursgruppe

Intern prosjektstøtte