Ressursgruppa

Ressursgruppa skal i løpet av mars 2019 komme med en begrunnet anbefaling for framtidas sykehusstruktur på Helgeland.

Den eksterne ressursgruppa er satt sammen av medlemmer med ulik fag- og erfaringsbakgrunn. I tillegg til grunnlagsdokumenter listet i prosjektplanen og evt. nye utredninger og analyser, skal gruppa bruke sin samlede kompetansen og erfaringer fra andre sykehusprosjekter når den skal vurdere den framtidig struktur og lokalisering av Helgelandssykehuset.

Gruppas arbeid skal resultere i en rapport med anbefaling av struktur og lokalisering. Rapporten skal inneholde tre alternativer, inkludert 0-alternativet, med en begrunnet anbefaling av det beste alternativet. Rapporten skal utgjøre en del av beslutningsgrunnlaget når styrene i Helgelandssykehuset og Helse Nord skal behandle saken og endelig beslutning fattes.

Medlemmene i ressursgruppa

• Helge Torgersen (leder av ressursgruppa)
    Director i Deloitte, spesialist i anestesiologi
  • Arne Ketil Hafstad