Hav og måse

For ansatte i Helgelandssykehuset

Her finner du lenker til innlogging i våre systemer når du ikke er på din vanlige arbeidsplass.

E-læring

Campus e-læring

Spørsmål om innlogging, ta kontakt med Espen Walla Sørensen, espen.walla.sorensen@helgelandssykehuset.no

Personalportalen

Brukernavn og passord - ta kontakt med HR ved Anita Alsgård 75 11 51 68 eller Raymond Karlsen 75 16 51 44.

MinGat

Med min «Min Gat hjemmefra» kan du planlegge/registrere arbeids- og fritid, samt delta på undersøkelsen ForBedring når det passer deg. For å ta ibruk «Min Gat hjemmefra» krever det:

• At du har registrert ditt private mobilnummer i telefonkatalogen
  • At du har tilgang til fellesområde på datamaskinen ved din avdeling/enhet
  • At du bruker et eksternt nettverk/mobilnett
  • At du skriver adressen slik: https://mingat.helsenord.no
  • At du ved bruk av produkter med Androidsystemet kontrollerer at du har versjon 7.0 eller høyere

Les mer på intranett. Her finner du også veilederen "Bruk av Min Gat hjemmefra». Ta eventuelt kontakt med brukerstøtte på 76 16 64 90/07022.

Intranett

Når du logger deg på intranett hjemmefra vil ikke lenker til interne systemer fungere. Hvis du ønsker tilgang, send en epost med:

• Navn
  • Hvilket brukernavn du ønsker
  • Avdeling og sykehusenhet
  • Epostadresse på sykehuset.
  • Ev. privat epostadresse hvis du ønsker eposten sendt dit

Send til webredaktør helen.asli@helgelandssykehuset.no

Reisebestilling G-travel

Reisebestilling

Nye brukere, ta kontakt med G Travel, tlf. 78 44 95 60, helseforetak.alf@gtravel.no

For andre spørsmål, ta kontakt med Lisbeth Tjønna på HR, lisbet.tjonna@helgelandssykehuset.no

Tips: Last ned mobil-app for reiser fra G-travel.

Myrull og fiskere i solnedgang

Foto: Lena Løkås

Jobb i Helgelandssykehuset