Vil du være med og skape Norges beste lokalsykehus?

Helgelandssykehuset lyser ut tre direktørstillinger; psykisk helse og rus, prehospitale tjenester og organisasjon/administrasjon. I tillegg lyses det ut fagsjef og forsknings- og innovasjonssjef. Søknadsfrist 12. juni.

Ambulansebåt

​Les mer om stillingene og søk her:

Direktør, psykisk helse og rus

Direktør, prehospitale tjenester

Direktør, organisasjon/administrajon

Fagsjef/stedfortredrer medisinsk direktør

Forsknings- og innovasjonssjef

For nærmere informasjon om stillingene kontakt gjerne våre rådgivere Per Inge Hjertaker/ Asbjørn Grini/ Alexander Hjertaker i Headvisor, tlf. 91729682/91794825/97528649. Adm.dir Hulda Gunnlaugsdottir kan også kontaktes på tlf. 91739659. Kortfattet CV/ søknad sendes snarest og senest 12. juni.

Helgelandssykehuset HF har ansvar for spesialisthelsetjenesten på Helgeland. Med over 1400 ansatte er vi en av regionens største arbeidsgivere. All virksomhet på sykehuset er tuftet på verdiene kvalitet – trygghet – respekt. Verdiene preger måten sykehuset møter pasienter, pårørende, ansatte og samarbeidspartnere.

Helgelandssykehuset er et av landets lokalsykehus, og betjener en befolkning på nærmere 78 000 i de 18 kommunene på Helgeland. Sykehuset hadde et budsjett på 1,9 milliarder kroner i 2018 og eies av det regionale helseforetaket Helse Nord. Helgelandssykehuset består av sykehusenheter i Mo i Rana, Mosjøen og Sandnessjøen med hovedkontor i Mo i Rana.

Søknadsfrist: 12.06.2019