Vis oss ditt Helgeland

Konkurranse på Instagram - bilde og video

Helgeland er et vakkert og spennende sted å bo og arbeide. Dette budskapet ønsker vi å spre – og til det ønsker vi gode, lekne, morsomme, fantastiske, vakre bilder, selfier eller korte videosnutter av folk i aktivitet på Helgeland.

Se alle bidrag til konkurransen her:

Hva må du gjøre:

1. Ta en selfie, bilde eller en kort video av deg selv eller en eller flere andre. Husk å spørre alle på bildet om det er greit at du sender det inn til konkurransen. Merk at det vi ønsker er bilder med folk i aktivitet på Helgeland. Det kan være fra fjelltur, kajjak og annet båtliv, sykling, sport, kulturelle aktiviteter eller hva du vil.
  2. Del på Instagram og tag med #jobbihelgelandssykehuset og gjerne også #helgelandssykehuset. Da er du med i konkurransen! Husk at du må ha en åpen instagramkonto. Du kan sende inn så mange bidrag du vil.
  3. Vinn en premie på en verdi av ca. 500 kroner! Kriteriene bildene vil bli vurdert etter er: kreativitet/lekenhet, underholdningsverdi, relevans til tema "rekruttering", wow-effekt og kjærlighet til Helgeland. Alle bilder eller videoer som sendes inn kan bli valgt ut til brosjyrer eller andre rekrutteringskampanjer for Helgelandssykehuset to år fram i tid.

Konkurranseperioden varer ut året. Vi trekker en vinner i måneden. Første vinner trekkes 15. august, men konkurransen starter nå. Du kan også bruke bilder du har tatt tidligere, uansett årstid. Fotokonkurransen er åpen for alle.

Vinnere

Sol i skylaget

Foto: Mette Lise Adolfsen @metteliseadolfsen

Novembersol

Foto: Ranveig Engbakk Eldorsen @rengbakk

Stemningsfullt høstbilde ble oktobervinner

Rypejakt i høstfjellet

Foto: Elisabeth Kristin Målvatn @fjellpiken

Jaktbilde i høstfarger ble vinnerbildet i september

Fjelltur - jente klatrer i stein

Foto: Lena Jægtvik Karlsen @lena_paatur

August - Leken fjelltur

Fisketur med myrull i front

Foto: Lena Løkås @lenaj88

Fjellklatrer klamrer seg fast i Via Ferrata

Foto: Sarita Heggedal (Instagram til Barbro @baluktva)

Vakre og spektakulære bilder i juni og juli

Kåring av vinnerbildene

En gang i måneden velger vi ut en vinner. Den første premien trekkes 15. august. Vinnerbildet kåres av rekrutteringsprosjektet «Hodet først» i Helgelandssykehuset. Juryen velger ut vinnerbildet basert på ulike kriterier som: kreativitet, underholdningsverdi, relevans til tema "rekruttering", wow-effekt og kjærlighet til Helgeland. Juryens beslutning er endelig. Vinneren blir kontaktet og offentliggjort på intranett og instagram og andre sosiale media som Facebook.  Premiene vil bli på en verdi av ca. 500 kr.

Rettigheter

Ved deltakelse i konkurransen samtykker deltakeren til at innsendte bidrag kan brukes av Helgelandssykehuset på sosiale medier, i brosjyrer og i forbindelse med rekruttering, som ledige stillinger i to år fram i tid. Bildet vil ved enhver form for bruk krediteres fotografen jfr. gjeldende regler om opphavsrett. Du kan også ombestemme deg, hvis du ikke vil vi skal bruke bildet.

Annet

Kampanjen er på ingen måte sponset, støttet, administrert av eller har noen tilknytning til Instagram. Det forutsettes at deltakeren er innforstått med Instagrams gjeldende regler for å kunne delta i konkurransen. Helgelandssykehuset kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle feil eller manglende opplysninger i konkurransereglene. Helgelandssykehuset kan ikke holdes ansvarlig for materialet som publiseres av deltakerne i konkurransen, eller for andres omtale av eller linking til konkurransen på andre nettsteder og fora.

Spørsmål vedr. konkurransen kan rettes pr. e-post til Helen K. Langfors Åsli