Jaktbilde i høstfarger ble vinnerbildet i september

VIS OSS DITT HELGELAND

Elisabeth Kristin Målvatn fra Korgen har tatt et flott "blinkskudd" fra rypejakta i slutten av september. Vakre høstfarger rammer inn motivet. Til dessert kan hun nå servere deilig sjokolade fra Heidis sjokoladedrøm på Dønna, som er månedens premie.

Rypejakt i Hemnes
Rypejakt i Hemnes. Foto: Elisabeth Kristin Målvatn (Instagram @fjellpiken)

Elisabeth Målvatn er sykepleierstudent, og for tiden i praksis på kir.avd. på Mo, men skifter snart praksisplass til rusavdelingen. Hun ønsker å jobbe ved Helgelandssykehuset når hun er ferdig utdannet.

Elisabeth har en aktiv instagramkonto under @fjellpiken der hun blant annet deler bilder fra turer på Helgeland. Om dette bildet skriver hun "Ingen har gått så mye på rypejakt uten å skyte rype som meg selv. I går fikk jeg endelig uttelling med full kvote, to liryper og to fjellryper :) Helt fantastisk". Vi gratulerer både med jaktlykken og med godt blinkskudd i tillegg.

Rypejakt

Foto: Elisabeth Kristin Målvatn (Instagram @fjellpiken)

Juryen hadde som vanlig mange gode bilder å vurdere. Blant annet kom et flott bilde tatt fra søstrene langt opp, også det med flotte høstfarger, samt et veldig vær-riktig bilde med en liten og en stor som hutrer bak en stein ute på tur i fullt regnutstyr. På Instagram har vi samlet våre favoritter i "story" eller "historie". Klikk på logoen vår der for å se det.

Høsttid er kosetid, så vinneren får denne gang en gavekurv fra Heidis sjokoladedrøm på Dønna.

Heidi
Verdens minste sjokoladefabrikk er Heidi Vold Lorentzsen sjef for. Hun jobber med å bygge opp et merkevare; en 100 % økologisk og sunn sjokolade. Hun har stor lidenskap for god helse, naturopplevelser og sjokolade. Hun gleder seg til å holde sjokoladekurs, møte sjokoladeglade mennesker, sjokoladeprat og sjokoladespising. "Jeg elsker sjokolade, og min favoritt er håndlaget mørk og økologisk sjokolade!"

Oktobergaven er en bokpakke; Sabotør av Jon S. Jamtli og Sorgenfri av Øyvind Lauvdal. Med signaturer! Fortsett å sende inn bilder, vi fortsetter ut året! Les mer om konkurransereglene og hvordan du deltar:

Vis oss ditt Helgeland

PS: Hvis du ikke har instagram, eller ikke har en åpen instagramkonto, kan du sende bildet til kommunikasjon@helgelandssykehuset.no, og vi legger det ut for deg.