Juletrejakt ble desembervinner

Siste vinner er kåret i vår fotokonkurranse på Instagram "Vis oss ditt Helgeland" #Jobbihelgelandssykehuset. Lisbeth Hovind tok et fint bilde fra juletreskogen. Lisbeth vinner julemat fra Pruglhei gård.

- En fast tradisjon i alle år, forteller Lisbeth, som kan røpe at riktig tre ble funnet i år også. Hun er til daglig behandler ved Ambulant akutteam på Helgelandssykehuset Mo i Rana.

Juletreskogen

Foto: Lisbeth Hovind @locolis

Desember er nisser og snø, julegater og flott lys. Juletrejakten vant denne gangen, men se flere flotte bilder på Instagram. På Instagram har vi samlet våre favoritter i "story" eller "historie". Klikk på logoen vår der for å se det.

Premie fra Prughlei gård

​En skikkelig julete matkurv var vår siste premie - med bacon, rengakaka, sjokolade, juleskinke med mer! Pruglhei gård ligger på Skonseng og driver med gris, i tillegg selger de potet og kjøtt fra eget gårdsslakteri.

Julemat

Vinneren får matkurv

Se alle vinnere her:

Vis oss ditt Helgeland

Selv om konkurransen er over, så fortsett gjerne med å tagge bilder med #helgelandssykehuset og #jobbihelgelandssykehuset.