Leken fjelltur ble augustvinner

Instagramkonkurransen VIS OSS DITT HELGELAND

Et luftig svev fra Kvasstinden, en av De syv søstrene i fjellkjeden ved Sandnessjøen, er vår augustvinner. Premiene kommer fra lokale bedrifter og produsenter - denne gangen en flott Heymat.

​Det er Lena Jægtvik Karlsen fra Sandnessjøen som har et godt grep om både fjellet og fotograferingen. Juryen synes bildet fanget oppmerksomheten, og viser at det er lov å leke på tur.

Fjellklatring

Foto: Lene Jægtvik Karlsen

Det kom inn mange gode, blant annet heftig rafting, koselige strandbilder med mer. På Instagram har vi samlet våre favoritter i "story" eller "historie". Klikk på logoen vår der for å se det.

Heymat

Augustpremien er en flott Heymat, som er en lokal produsert dørmatte fra Mo i Rana, med mange fine design og industrikvalitet.

Fortsett å sende inn bilder, vi fortsetter ut året! Nå kommer snart høsten og vi ser fram til mange gode høstbilder - gjerne av uværsdager også. Les mer om konkurransereglene og hvordan du deltar:

Vis oss ditt Helgeland

PS: Hvis du ikke har instagram, eller ikke har en åpen instagramkonto, kan du sende bildet til kommunikasjon@helgelandssykehuset.no, og vi legger det ut for deg.