Novembersol

Selv i mørke november går det an å klatre opp på fjellet og finne sola over skylaget. Det gjorde Mette Lise Adolfsen, som vant novemberpremien i "Vis oss ditt Helgeland" - en julegodsmakende pakke fra Etcetera på Herøy.

"Når man bare kommer seg over tåka og finner siste biten av novembersola" skriver fotografen selv på bildet sitt.  Bildet viser rim i trærne og sol i tåkelaget som ligger over Mofjellet.

Sol i skylag over Mofjellet

Foto: Mette Lise Adolfsen @metteliseadolfsen

Det er mørkt i november og det er færre turbilder enn før - men noen er det. Se flere flotte bilder på Instagram - blant annet de flotte bildene av lysspill i mørket.

På Instagram har vi samlet våre favoritter i "story" eller "historie". Klikk på logoen vår der for å se det.

Premie fra Etcetera

Lakris og julelys

Alle julelakrisene som Etcetera har, juleduftlys med mer til vinneren!

Mette Lise er jordmor og jobber på Helgelandssykehuset Mo i Rana. Som premie for bildet sitt får hun en gavepakke og et gavekort på 500 kr fra Etcetera på Herøy. Etcetera er en "blomsterbutikk" som har som mål å skille seg ut fra mengden, overraske og pirre alle sanser og gi de besøkende en opplevelse som ikke blir glemt med det første.

- Vi jobber hardt for å skape avhengighet til god lakris og spennende blomster på bordet, god musikk til en bedre kopp kaffe og sosialisering av alle aldersgrupper, sier Tommy Eide, som driver den koselige butikken. Akkurat nå er den fylt opp av juleblomster, så hvis du er ute etter julestemning - du finner den her. Butikken er åpen alle dager fram til julaften, og i romjula.

Etcetera på Facebook

Julemat fra Pruglei

Nå er det en gave igjen i vår instagramkonkurranse, og det er julemat fra Pruglei gård. Vi vil gjerne ha bilder med julestemning, men ellers gjelder vanlige konkurranseregler:

Vis oss ditt Helgeland