Stemningsfullt høstbilde ble oktobervinner

Ranveig Engbakk Eldorsen er intensivsykepleier på Helgelandssykehuset Mo i Rana. Hennes flotte bilde fra toppen av Tjuvtrappa med utsikt over Mo i Rana en sjelden fin høstdag vant oktoberpremien - to signerte tegneseriebøker av lokale forfattere.

​Det var mange flotte høstbilder å velge blant, og flere som lignet - men dette bildet skilte seg ut både i farger og komposisjon. Gratulerer!

Foto: Ranveig Engbakk Eldorsen @rengbakk

På Instagram har vi samlet våre favoritter i "story" eller "historie". Klikk på logoen vår der for å se det.

Premien i oktober er signerte kopier av tegneseriebøkene "Sabotør" av John S. Jamtli og "Kjære Sorgenfri" av Øyvind Lauvdahl. Begge forfatterne er opprinnelig fra Mo i Rana, og begge to fikk i år sine bøker kjøpt opp av Kulturrådets innkjøpsordning! (Det betyr at de er tilgjengelig på nærmeste bibliotek.)

Sabotør og Kjære Sorgenfri

De har begge signert bøkene sine på kreativt vis:

Signatur fra Kjære Sorgenfri - Øyvind Lauvdahl

Signatur fra Sabotør - John S. Jamtli

Signatur fra Sabotør - John S. Jamtli (Ja hele tegningen er signaturen)

Vis oss ditt Helgeland

PS: Hvis du ikke har instagram, eller ikke har en åpen instagramkonto, kan du sende bildet til kommunikasjon@helgelandssykehuset.no, og vi legger det ut for deg.