Prosjektorganisasjon

Prosjektorganisasjonen i Nye Helgelandssykehuset består av en utviklingsdel og en utbyggingsdel. Utviklingsorganisasjonen ledes av prosjektdirektør utvikling (Helgelandssykehuset), mens utbyggingsorganisasjonen ledes av prosjektsjef fra Sykehusbygg. På denne siden finner du en oversikt over de ulike prosjektgruppene, deltakere, møtereferater og  liknende. Siden er under utvikling.

Styringsgruppe

Ekstern referansegruppe

organisasjonskart

Illustrasjonen viser at prosjektorganisasjonen står på to "bein" - ett gult og ett blått. Det gule beinet ledes av prosjektdirektør Torbjørn Aas (Helgelandssykehuset), men utbyggingsorganisasjonen, den blå delen, ledes av prosjektsjef Gunnhild Arnstad (Sykehusbygg). Begge rapporterer til prosjektets styringsgruppe. Den ledes av administrerende direktør Hulda Gunnlaugsdottir. De grønne boksene representerer ekstern medvirkning - kommuner, universitet, næringsliv o.l.